JYSK predstavio novitete i trendove za 2022. godinu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.02.2022.

0

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Već tradicionalno u prvom dijelu godine JYSK predstavlja nove trendove za uređenje interijera. Evo koji trendovi vode glavnu riječ u 2022.

Trendovski gledano 2022. godina, osmišljena je kako bi zadovoljila očekivanja kupaca u pogledu novih boja i oblika ali i vrste materijala koji postaje sve bitniji prilikom odabira.

Rikke Blæsild, voditeljica asortimana i dizajna u JYSK-u je zajedno sa svojim timom postavila smjer za razvoj JYSKovog asortimana proizvoda u skladu s novim trendovima.
Za proljetnu i ljetnu sezonu osmišljena su nova tri trenda koja se međusobno nadopunjuju, a da pritom sadrže različite proizvode koji savršeno funkcioniraju samostalno.
"Kada radimo s trendovima, želimo da se oni mogu koristiti pojedinačno, ali i zajedno. Vodimo se time da kupcu mora biti jednostavno kombinirati artikle iz različitih kategorija proizvoda, kako bi imao mogućnost izraziti svoj vlastiti stil", kaže Rikke Blæsild.

Jedan od trendova je, BALANCE koji definira minimalizam karakterističan za skandinavski dizajn. UTOPIA je trend koji istražuje i poigrava se novim rubnim područjima dizajna interijera, a GROUNDED je trend koji inspirira mirnu atmosferu, poput specifičnog danskog hyggea.

Balance

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Poanta je u atraktivnim i funkcionalnim proizvodima, koji su dugotrajni i koji se s vremenom mogu koristiti na nove načine, postavljati pod različitim kutovima, na različite površine uz novu primjenu.

Mogućnosti uređenja su neograničene, obzirom na osnovne boje koje su povremeno začinjene atraktivnim elementima. Inspiracija za ovaj trend dolazi iz krajolika skandinavskih plaža i njihovih sunčanih pješčanih dina ugodnih tonova.

Utopia

JYSK Utopia

JYSK Utopia

U modernom svijetu potrebna su nam nova rješenja, poput novih komada namještaja ili dekoracija zanimljivog dizajna. Trend UTOPIA čini kreativan prostor, na razigran način.

Raspon boja ima snažnu skandinavsku inspiraciju. Crvena boja donosi optimizam, a fine pastelne u kombinaciji s kaki i svijetloplavom naprosto vas tjeraju na razmišljanje o ljetnim nordijskim noćima.

Grounded

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Paleta boja privlači poglede i budi znatiželju. Tonovi su inspirirani prirodom – bojom breskve, patlidžana ili smokve, kao i poljima prirodnog cvijeća koje još nije dotakla ljudska ruka.


VIŠE O TEMAMAJYSKnamještajuređenje domainterijeri
Povezano