JYSK predstavio kolekciju ukrasa za Božić 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.11.2021.

0

Foto: JYSK

Foto: JYSK

U kolekciji se mogu pronaći ukrasi za dom, terasu ili ulazna vrata, božićno drvce, ali i dodaci za dekoriranje blagdanskog stola koji će posebno uljepšati domove tijekom zimskih blagdana

Tradicionalni Božić ove je godine glavni izvor inspiracije. Prevladava crvena boja u svim nijansama koju možemo pronaći na jastučićima, stolnjacima, popularnim patuljcima, raznim ukrasima i keramičkim dekoracijama. Njima se dodaju predmeti s printom ili specifičnim blagdanskim dezenima poput jelovih grana, češera, jelki, zvjezdica i pahuljica.

Budući da se u blagdansko vrijeme češće prisjećamo djetinjstva, kolekcija uključuje razne proizvode inspirirane pričama iz djetinjstva. Likovi kao što su vilenjaci, sobovi i snjegovići, anđeli ili drveni vojnici, podsjećaju nas na klasične božićne priče i tu fascinaciju čitajući ih. Djeci, ali i odraslima koji nisu zaboravili svoje djetinjstvo, ovakvi detalji sigurno će ih razveseliti.

Više od svega, susret s obitelji i druženje s voljenima blagdane čine tako posebnim. A božićni stol je onaj oko kojeg se okuplja cijela obitelj kako bi razgovarali, nasmijali i zajedno uživali u dobroj hrani.

JYSK

JYSK

Budući da je božićni stol tako važan element u priči o Božiću, JYSK je pripremio keramičke predmete i posebne ukrase za stol. Zlatni pladanj, pometači ili pribor za jelo u kombinaciji s par grančica ili češera na salvetama dati će stolu potpuno drugu dimenziju a stolice s presvlakom u obliku soba pretvorit će božićni stol u mjesto puno čarolije.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Kad se dodaju još razni lampioni, svijeće i božićni svijećnjaci i obični svakodnevni tanjuri će zablistati na blagdanskom stolu za pamćenje.


VIŠE O TEMAMAuređenje domaJYSKbožićni ukrasiblagdanski ukrasiBožić 2021
Povezano