JYSK otvara tri nove trgovine u Zagrebu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 30.08.2010.

0

Danski JYSK novim centrima u Zagrebu širi svoju prodajnu mrežu u Hrvatskoj

JYSK

JYSK

JYSK, najveći europski lanac prodavač proizvoda i tekstilnog asortimana za kućanstva, otvaranjem triju novih trgovina u Zagrebu 9. rujna nastavlja svoje širenje na području Hrvatske.

JYSK, najveći europski lanac prodavač proizvoda i tekstilnog asortimana za kućanstva, otvaranjem triju novih trgovina u Zagrebu 9. rujna nastavlja svoje širenje na području Hrvatske. JYSK u svojim trgovinama nudi kompletan program za spavanje (poplune, jastuke i madrace, te krevete i posteljinu), kupaonski pribor, namještaj, zavjese i ostale kućne potrepštine koje karakterizira svjetski poznati minimalistički skandinavski dizajn.

JYSK grupa u Hrvatsku je stigla u travnju 2009., izabravši Zadar kao idealnu lokaciju za svoju prvu trgovinu. Do danas ih je širom Hrvatske otvoreno ukupno 12, a otvaranjem zagrebačkih trgovina u ulici Nova Branimirova (ispred Interspara), na Rotoru u Novom Zagrebu (kod Bille) i u King Crossu na Jankomiru JYSK nastavlja sa svojom najavljenom strategijom otvaranja 40 trgovina na području lijepe naše.

Zagreb je ujedno i sjedište tvrtke JYSK Western Balkans, koja je uz Hrvatsku nadležna i za tržišta Slovenije, BiH i Srbije, kao nove zemlje u lancu koja će se otvoriti u travnju 2011.


Povezano