JYSK ima izvrsnu kolekciju za jesen 2023.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.08.2023.

0

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Kako bismo spremno dočekali jesenske dane, brend JYSK najavio je novu kolekciju dekoracija u bojama koje će vas potaknuti da s veseljem dočekate sezonu pred nama

Do povratka obvezama i užurbanom radnom ritmu koji donosi jesen, ostalo je još malo i zato je kraj kolovoza idealno vrijeme za preuređenje interijera i unošenje toplih promjena u dom. Iako period pred nama sa sobom donosi tmurne i hladnije dane, detalji poput novog ukrasnog jastuka ili meke tople deke unijet će toplu, ugodnu i ušuškanu atmosferu.

Kako bismo spremno dočekali jesenske dane, kompanija JYSK najavila je novu kolekciju dekoracija u bojama koje će vas potaknuti da s veseljem dočekate sezonu pred nama.

JYSK za jesen 2023.

JYSK za jesen 2023.

Tijekom jeseni svi volimo biti u toplini doma, pod mekom dekom, uživajući u novim serijama i filmovima, opuštati se nakon vrućeg ljeta. Ova atmosfera će postati još čarobnija s dodatkom udobnih tepiha i lampe. Nova kolekcija donosi paletu sunčanih i zemljanih tonova, dizajniranih da podignu vaše raspoloženje, uz dodatak smirujućih boja poput tople smeđe i bež. Prirodni materijali su zvijezde nove kolekcije, osiguravajući da dom bude ispunjen udobnošću i opuštenom atmosferom.

JYSK

JYSK

Ova JYSK kolekcija nije samo skup proizvoda – to je putovanje do udobnosti inspirirano skandinavskim „hygge“ konceptom. Pretočite ovu filozofiju udobnosti u svoj dom uz samo nekoliko pažljivo odabranih komada, kao što su jastuci s prugicama i deke sa šarmantnim resama.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Prugasti dezeni su postali pravi trend i novi must-have detalji. Oni su prisutni na svakom koraku u ovoj kolekciji – od materijala, preko tkanja jastuka i tepiha, pa sve do drugih sitnih dekorativnih elemenata kao što su vaze. Zahvaljujući paleti zemljanih boja koje se idealno nadopunjuju s nježnim tonovima nebesko plave, ovi proizvodi se lako kombiniraju s drugim ukrasima, stvarajući savršen ušuškani kutak za opuštanje i uživanje.


VIŠE O TEMAMAnamještajuređenje domaukrasi za domJYSK
Povezano