Just Add Color: Starke u jarkim i suptilnim bojama proljeća

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2012.

0

Converse - Just Add Color

Converse - Just Add Color

Novom proljetno-ljetnom kolekcijom legendarnih Starki, nazvanom Just Add Color - imate priliku izraziti svoj stav

Converse zna što se nosi ovog proljeća - Boje, boje i opet boje! Zato je svojom novom kolekcijom "Just Add Color" odao počast veselim, šarenim, divljim i nježnim, toplim bojama kojima najavljuje proljetne i ljetne dane okupane suncem i... bojama. Umjetnici, glazbenici, sportaši i poslovnjaci odavno su prepoznali vrijednost branda Converse i godinama ne odustaju od nošenja vječnih Starki.

Svake sezone rađa se nova generacija legendarnih Converseovih tenisica, a novom proljetno-ljetnom kolekcijom "Just Add Color" imate priliku izraziti svoj stav. Neka vas boje ponesu i probude proljeće u vama. Pronađite se u nekoj od jarkih, ali i suptilnih boja – od 'Nectarine' narančaste do 'Elephant skin' sive, uronite u 'Dazzling blue' tamno plavu ili pak 'Aruba blue' svijetloplavu,  doživite proljeće uz 'Classic Green' zelenu i 'Iris Orchid' ljubičastu...

Converse je ove sezone bojama je dao i novu dimenziju; u novoj je kolekciji zadržao svoj prepoznatljivi stil, ali i iznenadio svježinom koju je unio u svoje već legendarne modele – uz dodatak šarene palete novih boja... Cijene? 429,00 kn za niske i 449,00 kn za visoke Starke.


VIŠE O TEMAMAConverseStarkeJust Add Colortenisicevisoke tenisice
Povezano