Josipa Lisac 4. kolovoza nastupa na tvrđavi sv. Mihovila

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2020.

0

Josipa Lisac

Josipa Lisac

Velika Josipa Lisac, jedna od naših najvažnijih glazbenih figura, u pratnji svog izuzetnog benda stiže na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u utorak, 4. kolovoza

Na jednom od svojih rijetkih koncertnih pojavljivanja ove godine Josipa Lisac će izvesti niz klasika iz svojeg prebogatog kataloga, te predstaviti i neke recentnije skladbe. Jedna od njih je I sjajan novi singl “Daleko”, objavljen 15. lipnja. Nova Josipina pjesma autorsko je djelo Željke Veverac I Tonija Starešinića.

Spot je snimljen u Muzej za umjetnost i obrt (MUO) čiji napukli zidovi svjedoče o jačini potresa koji je pogodio Zagreb, a uz kadrove muzeja pojavljuju se i kadrovi zagađene prirode i njen žestoki odgovor kroz različite vremenske nepogode i prirodne katastrofe.

Ulaznice za veliki Šibenski koncert u prodaju kreću u petak 19. lipnja po cijeni od 150 kn. Kapacitet Tvrđave biti će prilagođen svim epidemiološkim preporukama i zdravstvenim pravilima u trenutku održavanja koncerta. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.


VIŠE O TEMAMAJosipa Lisac
Povezano