Joris Voorn na halloween partyju u Laubi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2022.

0

Joris Voorn

Joris Voorn

Joris Voorn u epicentru je nizozemske elektroničke glazbene scene, jedan od najpoznatijih nizozemskih umjetnika, koji predstavlja underground i techno na globalnoj pozornici

Nešto više od dva tjedna dijeli nas od posljednje listopadske večeri u kojoj će gradske plesne podije tradicionalno osvojiti vještice, vampiri, demoni i ostala stvorenja iz mističnog svijeta mašte.

Na radost svih ljubitelja ove najstrašnije, no jedne od najpopularnijih noći, opasno zabavan party, u ponedjeljak, 31. listopada u 22 sata u zagrebačkoj Laubi donosi nam BSH spektakl Dia de los muertos. Četvrto izdanje ovog partija predvodi nizozemska DJ zvijezda Joris Voorn čija zarazna energija osvaja najveće pozornice diljem svijeta, a u hrvatsku metropolu donosi pravi glazbeni spektakl. Za Dia de los muertos godinama se traži ulaznica više, a pripreme za uređivanje traju već tjednima.

Joris Voorn u epicentru je nizozemske elektroničke glazbene scene, jedan od najpoznatijih nizozemskih umjetnika, koji predstavlja underground i techno na globalnoj pozornici. Za zemlju s populacijom od samo sedamnaest milijuna stanovnika, njegov doprinos svjetskoj elektronskoj glazbi je nenadmašan. Tijekom godina Ibiza je uvijek igrala aktivnu ulogu u Jorisovom dnevniku ljetnih turneja, od ranih nastupa u klubu Space, do njegovih novijih La Familia večeri u Ushuaiji s Nicom Fancuillijem. U njegovom posljednjem nastupu u Hrvatskoj na BSH partiju u istarskom Cave Romane ovog ljeta oduševljeno je plesalo više od dvije i pol tisuće posjetitelja, stoga s nestrpljenjem očekujemo Voornov dolazak u Zagreb i nastup na spektaklu Dia de los muertos.

Najstrašnija zagrebačka noć tako će uz brojne maštovite maske biti ispunjena najpoznatijim svjetskim hitovima, a atraktivna scenografija i posebno uređeni prostor Laube prvi put nakon pandemije upotpunit će doživljaj najuzbudljivijeg višeosjetilnog putovanja koje ste ikad „preživjeli.“

Ulaznice za halloween party Dia de los muertos se mogu kupiti u sustavu www.entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAJoris VoornLaubaNoć vješticakoncerti u Zagrebu
Povezano