Joris Voorn na antičkoj pozornici Cave Romane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.07.2022.

0

Joris Voorn u Vinkuranu

Joris Voorn u Vinkuranu

Najpopularniji hrvatski party brend BSH Events u petak, 12. kolovoza gostuje na jedinstvenoj i jednoj od najljepših antičkih pozornica u Europi Cave Romane

Ovaj događaj prvi je party elektroničke glazbe u nekadašnjem rimskom kamenolomu u istarskom Vinkuranu. Već je samo predstavljanje zaokupilo pažnju javnosti i ljubitelja vrhunske glazbe koji nestrpljivo iščekuju dolazak jedne od vodećih zvijezda techno i undergoround scene Jorisa Voorna.

BSH tim, iza kojeg stoji iza više od 40 glazbenih događaja diljem Hrvatske na kojima je na brojnim poznatim kulturnim i povijesnim lokacijama do sada plesalo više od 100 tisuća gostiju iz cijelog svijeta, za ovu posebnu priliku priprema i zaista veliki party spektakl. DJ zvijezde, vrhunska glazba i spektakularna produkcija samo su dio uzbudljive priče. Impozantna stijena i prekrasan prirodni ambijent Cave Romane pruža nesvakidašnju igru svjetla i zvuka te obećaje festivalski doživljaj za pamćenje, ali i dugoročan projekt koji će u narednim godinama bez sumnje privući brojne posjetitelje iz cijelog svijeta.

Cave Romane
nekadašnji je rimski kamenolom u Vinkoranu koji je svojedobno pretvoren u antičku pozornicu na otvorenom. Brojni dnevni turistički posjeti uz priču o kamenu kojim je izgrađena pulska Arena, te nastupi nekih od najtraženijih izvođača svijeta dokaz su posebnosti ovog mjesta koje naprosto ostavlja bez daha i nestrpljivo očekuje dolazak prvog BSH glazbenog spektakla koji predvodi nizozemska DJ zvijezda.

Joris Voorn u epicentru je nizozemske elektroničke glazbene scene, jedan je od najpoznatijih nizozemskih umjetnika, čovjek koji predstavlja underground i techno na globalnoj pozornici. Za zemlju s populacijom od samo sedamnaest milijuna stanovnika, njegov doprinos svjetskoj elektronskoj glazbi je nenadmašan.Tijekom godina Ibiza je uvijek igrala aktivnu ulogu u Jorisovom dnevniku ljetnih turneja, od ranih nastupa u klubu Space, do njegovih novijih La Familia večeri u Ushuaiji s Nicom Fancuillijem. Izvan Ibize, Joris je redoviti gost u svim ključnim klubovima i festivalima u globalnom underground krugu s više tjednih nastupa na događajima diljem Europe, Japana, Hong Konga, Kine, Singapura, Australije, Rusije, Brazila, Kolumbije, Izraela, Detroita, Chicaga i New Yorka.

Ulaznice se mogu kupiti od danas od 19 sati po cijeni od 70 kn za regularnu ulaznicu, 120 kn za VIP ulaznicu te 220 kn za backstage u sustavu www.entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAVinkuranBSH Island FestivalJoris VoornCave Romane
Povezano