Jimmy Choo izazvao histeriju kozmičkih razmjera

Piše: CroModa Digital
Objavljeno 17.11.2009.

0

Kupovina komada Jimmy Choo za H&M (Foto: Alvarez)

Kolekcija Jimmy Choo for H&M u subotu je trijumfalno došla u 200 dućana širom svijeta i izazvala histeriju kozmičkih razmjera.

Kolekcija Jimmy Choo for H&M u subotu je trijumfalno došla u 200 dućana širom svijeta i izazvala histeriju kozmičkih razmjera.

Kupovina komada Jimmy Choo za H&M (Foto: Alvarez)

H&M je i prije radio sjajne kolaboracije, ali suradnja s modnom kućom Jimmy Choo je jedan od najuspješnijih poslovnih poteza godine u cijeloj modnoj industriji.

Dolazak kolekcije u dućane ovisnice o cipelama čekale su mjesecima. I san se napokon ostvario u subotu, 14. studenog, u ali samo u 200 odabranih trgovina H&M-a.

Jedan od njih je i veliki dućan u londonskoj ulici Regent, koji je te kišne subote vrata čarobne kolekcije javnosti otvorio u 9 sati ujutro. Tisuće obožavatelja magičnih proizvoda etikete Jimmy Choo satima je čekalo na svoj komad mode.

Clutch torbice sa zebrinim uzorkom bile su jedan od najvećih hitova. Cijena? 70 britanskih funti!

"Danas ću potrošiti 450 funti"

“Ja sam totalna ovisnica o cipelama. Iako doma imam više od 200 različitih pari, ne mogu dočekati trenutak kada ću kupiti nove, s potpisom Jimmyja Chooa. Na ovu kolekciju ću potrošiti 450 funti, mislim da je to dovoljno“, izjavila je za Telegraph Kate Smith, 24-godišnjakinja iz Basingstokea, jedna od onih koje su satima čekale da se otvore vrata H&M-a.

“Cipele marke Jimmy Choo sam prvi put u životu vidjela u jednom dućanu u New Yorku, kada sam imala 16 godina. Od tog trenutka živjela sam za dan kada ću si moći priuštiti Jimmyjeve cipele. Uvijek su bile užasno skupe, tako da još uvijek ne vjerujem da ću ih danas kupiti za samo 80 funti“, kaže 27-godišnja Francesca Riches.

Odjeću i modne dodatke iz kolekcije Jimmy Choo za H&M ekskluzivno možete pogledati na stranicama portala CroModa.com. Dovoljno je kliknuti na ovaj link.

Povezano