Jessica Hart i 40 godina branda Cue

Piše: CroModa.com
Objavljeno 23.03.2009.

0

22-godišnja manekenka Jessica Hart odabrana je za zaštitno lice australskog modnog branda Cue. Mlada ljepotica, koju često uspoređuju s Brigitte Bardot, pozirala je u modelima iz kolekcije za sezonu jesen/zima 2009/2010. Popularna Jess je tako krenula stopama svoje 3 godine mlađe zemljakinje, Catherine McNeil, i njemačkog supermodela Claudije Schiffer, cura koje su već bile ambasadorice labela Cue.

Jessica Hart je u svijetu manekenstva inače prepoznatljiva po dijastemi, tj. povećanom prostoru između prednjih zuba, koji njenom izgledu daje posebnu draž. O dijastemi kao beauty fenomenu smo već pisali; osim Jessice, ovaj slatki estetski problem imaju i Vanessa Paradis, Lara Stone i Iekeline Stange.

Jessica Hart (Foto: Cue)

Jessica Hart (Foto: Cue)

22-godišnja manekenka Jessica Hart odabrana je za zaštitno lice australskog modnog branda Cue.  Mlada ljepotica, koju često uspoređuju s Brigitte Bardot, pozirala je u modelima iz kolekcije za sezonu jesen/zima 2009/2010. Popularna Jess je tako krenula stopama svoje 3 godine mlađe zemljakinje, Catherine McNeil, i njemačkog supermodela Claudije Schiffer, cura koje su već bile ambasadorice labela Cue.

4 desetljeća labela Cue

Kolekcija za (australsku) jesen/zimu 2009. ima dodatni značaj, jer se obilježava 40 godina uspješnog djelovanja etiekete Cue. Tim povodom je tiskana i knjiga You & Cue, koja sadrži kronološki pregled estetike i stilova koje je ova modna kuća slijedila u proteklih gotovo pola stoljeća.

Još jedna 'žrtva' dijasteme

Jessica Hart je u svijetu manekenstva inače prepoznatljiva po dijastemi, tj. povećanom prostoru između prednjih zuba, koji njenom izgledu daje posebnu draž. O dijastemi kao beauty fenomenu smo već pisali; osim Jessice, ovaj slatki estetski problem imaju i Vanessa Paradis, Lara Stone i Iekeline Stange. Uz Jessicu se veže i jedan rijedak kuriozitet – ne zna se točno mjesto njenog rođenja. Pojedini izvori tvrde da se rodila u Sydneyju, a drugi ističu Melbourne kao njen rodni grad. Nagli uspon karijere je doživjela nakon pojavljivanja na naslovnici australskog izdanja časopisa Vogue. Od njenih dosadašnjih modnih uspjeha treba izdvojiti velike kampanje za Guess, Triumph i Esprit.

Poveznice: Cue, Jessica Hart, Dijastema, Sydney, Australija, Claudia Schiffer, Reklamna kampanja


Povezano