Jesenski tečaj u agenciji Fashion Team Kids kreće u listopadu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.09.2019.

0

Fashion Team Kids

Fashion Team Kids

Upisi i predbiljedžbe u agenciju Fashion Team Kids traju cijele godine, a jesenski tečaj počinje u prvu subotu u listopadu 2019 godine

Već dugi niz godina modna agencija Fashion Team Kids bavi se dječjim modelingom. Cilj agencije je da mali modeli mogu isto tako pozirati ili nositi revije kao što to rade i profesionalni veliki modeli. Naravno, jedan od glavnih uvjeta je da kod djeteta postoji zainteresiranost za dječji modeling kao aktivnost.
Između ostalog, agencija je organizator i Kids Fashion Weekenda koji se održava već 6 godina. To je dječji modni događaj koji okuplja brandove i dizajnere namijenjene djeci, te kroz dva dana modnih revija prikazujemo aktualne kolekcije.
Unutar agencije djeluje i već priznata modna škola koja je namjenjena djeci od navršenih 5 do 15 godina. Modna škola sastoji se od tečajeva koja se održavaju dva puta godišnje.

Posebna pažnja posvećena je edukativnom programu. "Za polaznike smo pripremili predavanja o pravilima ponašanja u backstageu za vrijeme revija i snimanja, radionica o poziranju gdje nam je gost predavač fotograf, sat glume... Sve to, naravno, primjereno dobi djece", kažu iz Fashion Team Kidsa.

Ako želite da se vaša djeca nauče lijepom i uspravnom hodu i držanju, da steknu samopouzdanje i nove prijatelje, uživaju u stvaranju zanimljivih koreografija, obratite se Fashion Team Kidsu i upišite vaše mališane i one malo veće na tečaj.

Tečajevi se održavaju u Kulturnom centru Travno, Božidara Magovca 17, i Kuturnom centru Dubrava, avenija Dubrava 51a.

Upisi i predbiljedžbe traju cijele godine, a jesenski tečaj počinje u prvu subotu u listopadu 2019 godine.

Svi zainteresirani više informacija mogu potražiti na Facebook stranici agencije Fashion Team Kids.

VIŠE O TEMAMAdječja modadječji modelingFashion Team Kids
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se