Jesenski modni recepti Ive Jerković, Ane Radišić, Lee Mijatović...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2019.

0

Ana Radišić. Foto: Mario Poje

Ana Radišić. Foto: Mario Poje

Predstavljanje novog Kérastase proizvoda u Zagrebu nisu propustile Iva Jerković, Ana Radišić, Lea Mijatović, Valentina Walme...

Uz prekrasnu ranu jesen i najljepši pogled na grad, sinoć je u zagrebačkom Rooftop Lateral Champagne Baru predstavljen najnoviji član obitelji Kérastase. Poznato je koliko žene vole svoju kosu jer ona je zaista poput krune koja se nikada ne skida.

Zdrava, nahranjena i beskrajno sjajna kosa, san je svake dame i upravo takva želi svaki puta izaći iz salona. Danas, kada se živi poprilično ubrzano, najpoželjnija su brza i efikasna rješenja pa tako i kada je riječ o ljepoti i njezi.

Iva Jerković. Foto: Mario Poje

Iva Jerković. Foto: Mario Poje

Predstavljanje novog proizvoda nisu propustili Iva Jerković, Ana Radišić, Lea Mijatović, Valentina Walme te mnogi drugi.

Lea Mijatović

Lea Mijatović

K Water, ime je za inovativnost i definitivno je više od samog proizvoda i ambalaže. Lagana, bistra tekućina, K Water je zapravo formula s jako niskim sadržajem vode. To je kombinacija glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina koji kosu čine mekom, pokretljivom i stakleno sjajnom. Ljeto je učinilo svoje, a s njime i more i sunce. Upravo radi tih čimbenika, kosa postaje suha, beživotna i gruba.

Valentina Walme

Valentina Walme

Potrebni su joj je njegujući tretmani i tu na snagu stupa K- water, koji se instantno aktivira u dodiru s vodom, stvarajući besprijekorno glatku površinu kose. Potpuna transformacija za savršenu kosu u trenu. Radi se o formuli koja u tren oka daje rezultat vrijedan divljenja.


VIŠE O TEMAMAIva JerkovićAna RadišićLea MijatovićValentina WalmeKerastase
Povezano