Jesenski megahit: Je li ova jakna iz Zare komad sezone?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.09.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Kratka jakna s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima ekspresno se probila na prvo mjesto liste najprodavanijih jesensko-zimskih komada u Zara trgovinama

Prijelazni period ove je godine kratko trajao, jesen je svoje pravo lice pokazala već u drugoj polovici rujna, mnogi su se panično bacili u lov na one prave, ne samo jesenske nego čak i zimske komade. Jakne i kaputi i dalje su među najtraženijim komadima, a jedan hit model jakne ekspresno se probio na prvo mjesto liste najprodavanijih komada u Zarinim trgovinama.

Zarine je brojne obožavateljice ova jakna očito oborila s nogu, ako vam se sviđa - požurite jer bi se, po svemu sudeći, brzo mogla razgrabiti. Bar ako se nastavi ovaj trend prodaje.

Dvostrana kratka jakna s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima, osim što djeluje kao komad koji garantira ugodne trenutke na niskim temperaturama, ima i onaj toliko traženi 'X faktor'. Djeluje kao komad koji diže svaku uličnu kombinaciju, u znaku je kontrastne podstave i metalnog patentnog zatvarača sprijeda, a osvaja i kombinacijom smeđe i bež boje.

Zara

Zara

Cijena ovog jesenskog megahita iznosi 599,90 kuna.


VIŠE O TEMAMAjakneženske jakneZarazimske jaknekratke jakne
Povezano