Jesen je stigla u Zaru, a ovo su ključni komadi!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 10.08.2017.

147

Zara jesensku sezonu otvara u velikom stilu, izvrsnom reklamnom kampanjom koju potpisuje američki velikan modne fotografije - Steven Meisel

I dok cijeli svijet uživa u ljetu, modna industrija slaže zadnje kockice nadolazeće jeseni i zime. Nova kolekcija već pristiže i na police Zare, koja novu sezonu otvara u velikom stilu, izvrsnom, nikad boljom reklamnom kampanjom iza koje stoji zvjezdani tim kreativaca i stručnjaka predvođen proslavljenim američkim modnim fotografom Stevenom Meiselom. Stylinge iz jesenske marketinške priče osmislio je Karl Templer, dok iza svega u ulozi kreativnog zapovjednika stoji Fabien Baron.

Nije lako misli s plaže preusmjeriti na tople i teške komade, ali mora se! Jesenska kolekcija položena je na temelje kože, krzna i tamnih boja. Inspiracija stiže i iz uniformi i military stila, ženstvenost i muževnost su isprepleteni, a na trenutke možemo uočiti i mračni glamur upotpunjen viktorijanskim detaljima.

Ključni komadi su fenomenalni kožni kaputi, prozračne i ekstremno profinjene tamnoplave i crne haljine, elegantni poslovni komadi (od suknji do blejzera) koje je itekako moguće nositi i izvan ureda te pomalo pretjerane krznene kreacije namijenjene beskompromisnim fashionisticama.

Najbolje od najboljeg iz Zarine kolekcije za jesen/zimu 2017/2018. škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAkaputiZarakožne jakneSteven MeiselKarl Templerženski kaputiženske jakne
Povezano