Jesen u Zagrebu: Cure na špici pokazale su što će se nositi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.09.2020.

0

Subotnja špica koja je povezala odlazeće ljeto i nadolazeću jesen bila je u znaku dobrog denima i svih tipova gležnjača i čizmica

Bila je to kalendarski (a vrlo vjerojatno i klimatološki) finalna ljetna špica u 2020. godini. Jesen nam i službeno stiže sutra (22. rujna), treća subota u rujnu bila je prijelazna u pravom modnom smislu te riječi. Pozdravili smo se s ljetom i poželjeli dobrodošlicu jesenskoj sezoni, a modna događanja na zagrebačkoj špici bila su upravo na tom tragu.

Iako su vremenski uvjeti bili, nogometnim rječnikom govoreći, "izvrsni za igru", uz dosta visoku dnevnu temperaturu, Zagrepčanke su masovno uskočile u nove modele gležnjača, čizmica i čizama i pokazale nam da s nestrpljenjem čekaju modna pravila jeseni i zime.

Nakon duge vladavine hlačica, minijaturnih haljinica i sandala, špicom opet vedre i oblače traperice, bomber, traper i kožne jakne, haljine od nešto debljih materijala, te u nešto 'prigušenijim' bojama... Ukratko - sve ono što očekujemo od prvog dijela jeseni vidjeli smo na ovoj više nego dobroj subotnjoj špici.

Ulovili smo tridesetak stylinga, čekaju vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet styleZagrepčankešpica
Povezano