Jennifer Lopez s kratkom kosom za slavljenički Allure

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 11.02.2021.

0

Foto: Allure

Foto: Allure

Za jednu od najintrigantnijih magazinskih naslovnica mjeseca pobrinuli su se magazin Allure i neumorna, sveprisutna Jennifer Lopez

Ako kažemo da je Jennifer Lopez poput vina, zvučat će kao fraziranje, ali... Zbilja je tako! Naslovnica novog broja magazina Allure, za mjesec ožujak, to samo potvrđuje.
A riječ je o po svemu posebnom broju ovog poznatog časopisa. Ožujskim izdanjem magazin slavi svoj 30. rođendan, a bolju figure od J.Lo za slavljenički cover nisu mogli naći.
Proslavljena 51-godišnja glazbenica i glumica za naslovnicu je pozirala s iznenađujućom frizurom. Pokazala je da joj kratka 'wet look' kosa izvrsno stoji, i to u kombinaciji s predimenzioniranim naušnicama, koje se ovog proljeća vraćaju u velikom stilu.


"Ožujak je za nas najznačajniji mjesec. Ove godine slavimo 30. godišnjicu časopisa, a to radimo ni s kim drugim nego s - Jennifer Lopez. Biti lavica u svijetu pop kulture je njezina glavna karakteristika otkad je poznajemo", stoji između ostalog u objavi magazina Allure na Instagramu.

Što vi kažete na novu frizuru Jennifer Lopez, kako joj stoji kratka kosa?

VIŠE O TEMAMAmodni magaziniJennifer LopezAllure
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se