Jenna Ortega x adidas Sportswear i u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.02.2023.

0

Foto: adidas

Foto: adidas

Nova kolekcija adidas Sportswear, čije je zaštitno lice megapopularna Jenna Ortega, stigla je i na hrvatsko tržište

Jenna Ortega je svojevrsna nova modna ikona i nova heroina generacije Z. Mlada glumica koja se proslavila ulogom Wednesday Addams u istoimenoj  Netflixovoj seriji ove godine postavlja trendove u modi, make upu, frizurama... Svi pripadnici generacije Z žele izgledati kao Jenna. Upravo zato je i omiljeni sportski i lifestyle brend adidas odabrao Jennu kao zaštitno lice svoje nove modne linije Sportswear. Nedavno predstavljena u svijetu, nova adidasova kolekcija napokon je stigla i u Hrvatsku.

Rođen za sport, namijenjen modi. Tako adidas opisuje svoju novu liniju odjeće i obuće koja savršeno upotpunjuje ponudu Originals i Performance kolekcija. Sportswear linija proizvoda ima za cilj unaprijediti svakodnevne odjevne kombinacije svježim izgledom i dizajnom pružajući pritom višenamjensku udobnost. Nova kolekcija nudi jednostavne krojeve i svježe boje, a fokus pritom stavlja na udobnost. Baš kao i Jenna kojoj su udobnost i sloboda izražavanja kroz modu izuzetno važne. Svojim javnim nastupom, ali i osobnim pristupom, Jenna se savršeno uklapa u adidasovu viziju stavljanja pripadnika generacije Z u prvi plan.

Ovom globalnom kampanjom adidas želi inspirirati generaciju Z da ne prihvaća biti smještena u različite okvire te da kao odgovor na "etikete" koje joj društvo dodjeljuje ponudi svijetu svoju autentičnost. Iz tog razloga adidas u Hrvatskoj povodom lansiranja nove linije priprema zanimljiva događanja na čak dvije lokacije u Zagrebu: u adidas storeu u Ilici 21 i Sport Visionu u Arena Centru.

Foto: adidas

Foto: adidas

Osim što će posjetitelji od 16. veljače moći isprobati nove komade odjeće i obuće, na navedenim prodajnim mjestima bit će postavljeni Go2Digital touch ekrani na kojima će imati mogućnost kreirati vlastitu etiketu s karakteristikama koje ih najbolje opisuju. Dobivene će oznake moći podijeliti na svojim društvenim mrežama.

Foto: adidas

Foto: adidas

Uz kupnju artikala adidasovog Sportsweara, kupci će na poklon dobiti platnenu torbu koju će moći personalizirati. adidas Sportswear kolekciju možete pronaći na adidas prodajnim mjestima diljem Hrvatske te u Sport Vision trgovinama.


VIŠE O TEMAMAJenna Ortegaadidassportska odjeća
Povezano