Jelena Rozga u WOW izdanju, svi pričaju o njenim hlačama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.07.2022.

0

Foto: Instagram (@rozgajelenaofficial)

Foto: Instagram (@rozgajelenaofficial)

Svu pažnju na drugoj večeri Fusion World Music Festivala u Splitu ukrala je Jelena Rozga, koja je za ovu prigodu složila smjelu i pomalo atipičnu kombinaciju

Jelena Rozga je nježna i profinjena plavuša koju obično gledamo u zavodljivim haljinama i suknjama, ili pak jednostavnim trapericama, kada je riječ o dnevnim izdanjima. No, tu i tamo i Jelena nas iznenadi smjelim i pomalo atipičnim modnim izdanjima, a u jednom takvom sinoć je ukrala svu pažnju na drugoj večeri Fusion World Music Festivala u rodnom Splitu.

"Sinoć je bilo božanstveno, hvala, Splite moj", napisala je Rozga u opisu kombinacije koja je zagrijala Instagram, a u kojoj je i nastupila u Splitu.

Iako je bijela simbol ljeta, Jelena se odlučila za crnu od glave do pete, i - ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama - nije pogriješila! Zasjala je u zavodljivom čipkastom topu u stilu grudnjaka s vezanjem na trbuhu, a kombinirala ga je s opasno dobrim širokim crnim hlačama visokog struka. Look je zaokružila bijelim sandalama i... to je to!


Zanima nas i vaše mišljenje o ovom izdanju splitske plavuše, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaFusion World Music Festival
Povezano