Jelena Rozga u šuzama od 5.000 kuna prošetala Zagrebom

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 29.04.2022.

0

Foto: Instagram (@rozgajelenaofficial)

Foto: Instagram (@rozgajelenaofficial)

Za travanjsku šetnju Zagrebom Jelena je odabrala dva vječna traper klasika, a kombinirala ih je s hit komadom obuće s potpisom luksuzne modne kuće Loewe

Jeleni Rozgi ovaj je travanj prošao u visokom modnom ritmu. Nedavno smo je vidjeli u nikad viđenom modnom izdanju, i to u vrlo zanimljivoj modnoj kampanji za nagrađivani hrvatski brand Klisab, a sada nam je u vlastitoj režiji zagrijala atmosferu uoči vikenda koji povezuje travanj i nadolazeći svibanj.

Pozirala je u jednom opuštenom, ležernom, nepogrešivom modnom izdanju, savršenom za ovaj dio proljeća. Nanizala je nekoliko bezvremeneskih modnih denim klasika, od sivih traperica visokog struka u retro stilu do efektne košulje, a styling je upotpunila jednim trendovskim modelom obuće.

Odlučila se za lagane kožne crno-bijele gležnjače u sportskom stilu (mogle bi ući i u kategoriju visokih tenisica) koje potpisuje svjetski poznata luksuzna španjolska modna kuća Loewe, koje inače koštaju oko 4.950 kuna, iako se trenutno mogu uloviti na sniženju po cijeni od oko 3.460 kuna.


Jelena je svoj proljetni styling, u kojem je prodefilirala Zagrebom, upotpunila trendi crnom torbicom i glamuroznim tamnim sunčanim naočalama.

Foto: myteresa.com

Foto: myteresa.com

Vi prosudite je li pogodila s ovim travanjskim modnim izdanjem!


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaLoewe
Povezano