Jelena Rozga u hlačama koje jednostavno morate vidjeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.02.2020.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Dugoiščekivanu kolaboraciju Klisaba i Ghetaldusa prvi su imali priliku vidjeti brojni uzvanici iz društvenog života, a možda i najveću pažnju privukla je kombinacija Jelene Rozge

Estetika modnog dvojca Klisab iz sezone u sezonu privlači sve više novih poklonika, njihove revije uvijek se s nestrpljenjem iščekuju, a njihove kožnate torbe s prepoznatljivim metalnim obručem već nekoliko sezona slove kao najpoželjniji modni dodatak.

Popularnim torbama koje uživaju "it" status, Klisab je sada pridodao i kolekciju naočala proširivši tako ponudu dizajnerskog asesoara sa svojim potpisom.

Dugoiščekivanu kolaboraciju Klisaba i Ghetaldusa prvi su imali priliku vidjeti brojni uzvanici iz društvenog života, a možda i najveću pažnju privukla je najpopularnija plavuša hrvatske glazbene scene, Jelena Rozga, koja nam ni ovaj put nije ostala dužna kada je riječ o modnoj komponenti.

Jelena je zasjala u zanimljivoj kombinaciji čiji su ključni sastojak dvobojne hlače visokog struka s radikalnim nogavicama u retro stilu.

Je li Rozga pogodila s hlačama, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAKlisabJelena Rozgaženske hlačehlače na trapez
Povezano