Jelena Rozga u cipelama koje su ukrale (baš) sve poglede!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2018.

11

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Novi hrvatski brand sunčanih naočala premijerno je predstavljen u zagrebačkom Kaptol centru, a sve poglede ukrala je atraktivna Jelena Rozga

Kreativni duo koji stoji iza BORBA by ENVY MY SPECS, naočala u koje se svi zaljube na prvi pogled, su Boris Banović i Andrej Munivrana.
Ono po čemu su ove naočale prepoznatljive je prije svega vrhunski materijal, izvrsna kvaliteta i detalji na koje se obraća posebna pažnja. BORBA naočale imaju upečatljiv dizajn koji podsjeća na bezvremenske klasike, a savršeno će se uklopiti u svaki ljetni styling.
Spontana ideja kreativnog dua razvila se iz ljubavi prema vrhunskom dizajnu. Boris i Andrej uložili su gotovo dvije godine rada u razvoj kolekcije, s okom za detalje u svakom dijelu produkcije. Savršene leće dolaze iz Italije, acetat iz Slovenije, dok je proizvodni pogon u Hrvatskoj, i to u tvornici s više od desetljeća optičarskog iskustva. Ono što čini doista posebnom BORBA kolekciju je spoj modernog i tradicionalnog dizajna, što dokazuje primjena preciznog sastavljanja pojedinačnih komponenti uz ručno oslikavanje.

Boris Banović, Jelena Rozga i Andrej Munivrana

Boris Banović, Jelena Rozga i Andrej Munivrana

Ljeto 2018. je pred vratima, a ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim parom sunčanih naočala, BORBA naočale su nešto što će svakako zadovoljiti vaše potrebe i svakodnevno izmamiti osmijeh na vaša lica.

Nakon što su se predstavili njemačkoj publici, ovo modno i eksluzivno predstavljanje u Kaptol centru popratile su i hrvatske zvijezde, a najveću pažnju privukla je Jelena Rozga, koja je zasjala u plavoj proljetnoj kombinaciji.

VIŠE O TEMAMABoris BanovićAndrej MunivranaJelena Rozgaplava boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se