Jelena Rozga predstavila album 'Minut srca mog'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.11.2022.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Okupljeni prijatelji i suradnici sinoć su u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade imali prilike čuti neke od 19 pjesama s albuma - Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama

'To su sve pjesme koje su pronašle mene. Mnogo je divnih pjesama obilježilo moj život, a izabrati one koje će naći mjesto na ovom albumu nisam ni znala ni mogla sama, pa sam poslušala ono što mi u dvadeset i sedam godina karijere nikada nije dalo pogrešan savjet, svoje srce.' ispričala je Jelena Rozga.

Glazbenicu su sinoć podržali brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević.. i brojni drugi.

'Prije 27 godina Tonči je donio kući kazetu i kaže poslušajmo ovo, stavi kazetu i čim je krenula pogledamo se i nasmijemo se. Ta djevojka u glasu je imala i nježnost, i moć, i karizmatičnost i odmah smo rekli - to je to! Od toga je prošlo 27 godina, počela je hodati na prstima, a onda je to preraslo u velike korake i moćan glas.' prisjetila se Vjekoslava Huljić svog prvog susreta s Jeleninim talentom.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

'Minut srca mog' album je na kojem je Jelena dugo i naporno radila okupivši oko sebe najbolje glazbenike i iznimnog producenta.

Jelena Rozga s roditeljima

Jelena Rozga s roditeljima

'Sretna sam i zahvalna što je na putu stvaranja ovog albuma uz mene bio producent  Srđan Sekulović Skansi, ali i što su kroz cijelu moju karijeru u mene vjerovali Vjekoslava i Tonči Huljić. Prepoznavši moj sentiment, darovali su mi ono za što živim, cijeli svijet čarobnih pjesama.


VIŠE O TEMAMAJelena Rozga
Povezano