Jelena Rozga pozirala u tajicama i otkrila tajnu savršene linije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.01.2018.

40

Jelena svoj trening počinje laganim zagrijavanjem na traci ili biciklu, nakon čega sijede razgibavanje te glavni dio treninga koji ovisi o tome koju mišićnu skupinu radi

Jelena Rozga, po mnogima jedna od najzgodnijih hrvatskih pjevačica, po prvi put nam je otkrila tko stoji iza njene savršene linije. Riječ je o mladom treneru Anti Burazinu s kojim je Jelena počela aktivno vježbati te s kojim joj je vježbanje postalo sastavni dio života.
Zahvaljujući Antinom pristupu, znanju, pozitivnoj energiji, te načinu na koji približi vježbanje, osoba mora zavoljeti vježbanje, te u većini slučajeva postati ovisna o tom osjećaju. Tako i Jelena na treninge dolazi (i s njih odlazi) nasmijana jer zna da je učinila nešto dobro za sebe i svoje zdravlje. Jelena svoj trening počinje laganim zagrijavanjem na traci ili biciklu, nakon čega sijede razgibavanje te glavni dio treninga koji ovisi o tome koju mišićnu skupinu radi. Ante Jeleni u treningu voli kombinirat dosta toga: bučice, girje, šipku… ne bi li trening učinio raznovrsnijim, korisnijim a i zabavnijim. Jelena trening završava vježbama za trbuh te istezanjem.

3 OMILJENE VJEŽBE JELENE ROZGE

1. Bugarski čučanj (bitan za vježbu snage donjeg dijela tijela)

2. Čučanj s loptom (jača noge, donji dio leđa, trbuh)

3. Široki čučanj s bučicom (pogađa unutarnju stranu bedra i stražnjicu).

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaAnte Burazinvježbanje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se