Jelena Rozga otkriva svoju najbolju i svoju najgoru frizuru ikad

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.01.2020.

0

Jelena Rozga i Zvonimir Franić

Jelena Rozga i Zvonimir Franić

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica otkrila je intimne detalje u video tutorijalu poznatog frizera Zvonimira Franića

Sve je započelo kao još jedan tutorial Zvonimira Franića na youtube kanalu Salona Franić, a završilo kao urnebesna zabava za obožavatelje. Razlog tome je što je Franić ovoga puta u goste pozvao Jelenu Rozgu.
Naša poznata pjevačica i jedan od naših najboljih frizera već godinama osim profesionalnog odnosa njeguju i prijateljski odnos, a upravo to i puno više od toga otkrili su u novom videu koji je upravo izašao.
Video prepun zabave i smijeha otkriva malo poznate detalje iz života Franića i Rozge, a pitanja na koja odgovaraju pripremili su im sami obožavatelji. U njemu tako možemo naučiti kako napraviti Jeleninu najdražu Franić-frizuru, ali i koja joj je najgora Zvonina frizura, kakav je njihov odnos zapravo, koliko precizno Zvone može procijeniti hit i kako Jelena ponekad i zaboravi neku od svojih pjesama. Sve to, uz puno smijeha, možete pogledati u nastavku:"Jelena i ja već četiri godine uspješno poslovno surađujemo i vrlo brzo smo postali prijatelji. Kroz godine se to prijateljstvo razvilo u veliko međusobno povjerenje i bliski odnos u kojem se izvrsno nadopunjujemo. Nikad nam nije dosadno, uvijek je tu puno smijeha i zabave, pa je tako ispao i ovaj naš tutorial. Ideja je bila snimiti jedan ozbiljan video, međutim, kad smo nas dvoje u kombinaciji, to stvarno nije moguće", ispričao je Zvonimir Franić.

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaZvonimir Franić
Povezano

Evo kako zvuče Jelena Rozga i Matija Cvek

Zar je ljubav spala na to

Evo kako zvuče Jelena Rozga i Matija Cvek


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se