Jelena i Anita: Dvije Veljače vole narukvice s porukom anđela

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.02.2015.

0

Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača otkrile su čari narukvica s porukom anđela - Guardian Yolo

Narukvica je oduvijek omiljeni ukras ženske ruke i podsjetnik na ljubav, prijateljstvo i/ili dragu osobu. Isprepletene prijateljstvom,poslom i brigom za djecu dvije prijateljice Marina i Silvija udahnule su život anđelu i tako su nastale Guardian Yolo (YOU ONLY LIVE/LOVE ONCE) - narukvice s porukom anđela. One su više od modnog dodatka. Narukvice Guardian Yolo podsjetnik su na anđela čuvar koji postoji iako ga ne vidimo. On je tu, nosimo ga na ruci, a čuvamo u srcu.
Ove narukvice moguće je personalizirati odabirom između velikog broja različitih boja svilenog ili satenskog konca,  najfinijih japanskih perlica, te  različitih vrsta privjesaka. Privjesci s likom anđela u srcu, anđela s krilima ili stiliziranog anđela oblikovani su u  plemenitim metalima (srebru i zlatu).
Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača osjetile su čari Guardian Yolo narukvica sa porukom anđela i fotografijama dočarale njihovu osobitost. Za njihov make-up pobrinula se Simona Antonović, kosu potpisuje Ivica Palinić za DermaCare, a fotografije John Pavlish (produkt fotografije snimio je Hrvoje Serdar). Više u galeriji.

VIŠE O TEMAMAJelena VeljačaAnita DujićnarukviceJohn PavlishGuardian Yolo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se