Jedna od ovih 11 djevojaka bit će nova Kraljica Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2022.

0

Izbor za Kraljicu Zagreba 2022. godine, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a djevojke se jedva čekaju predstaviti publici i stručnom žiriju

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u srijedu, 25. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor "Kraljica Zagreba", na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2022. koji će se održati 29. studenog u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednica će imati priliku predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Djevojke će se predstaviti u prelijepim i raskošnim vjenčanicama salona Katjusha poznatih brendova Elena Morar i Giovanna Alessandro, u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris, odjeći i cipelama Austrijskog brenda Högl, kupaćim kostimima modne kuće Pletix uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Ana Rajner iz frizerskog salona Lenarys, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade Ivan Zak, Tara Šušelj i Luka Basi, dok će sve nazočne zabaviti plesna skupina Megablast. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Zlatarna Dodić, Poliklinika Rotim, Semark, Sherri Hill, Poliklinika Veir i Aqavel.

Foto: Goran Jakuš

Foto: Goran Jakuš

Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju do popunjenja sjedala.


VIŠE O TEMAMAKraljica Zagrebaizbori ljepote
Povezano