Jedna od najzgodnijih žena svijeta potpuno gola za Harper's Bazaar!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 09.12.2015.

0

Miranda Kerr za Harper's Bazaar

Miranda Kerr za Harper's Bazaar

Australska zavodnica Miranda Kerr osvanula je kao od majke rođena na naslovnici novog, dvostrukog broja časopisa Harper's Bazaar

Australska superljepotica i bivša anđelica Victoria's Secreta, jedna i jedina Miranda Kerr, skinula je (doslovno) sve sa sebe za potrebe prvog dvobroja australskog izdanja magazina Harper's Bazaar u 2016. godini.

Za naslovnicu broja za siječanj/veljaču 32-godišnja brineta je kao od majke rođena, samo u šljokičastim cipelama, u Los Angelesu pozirala pred objektivom Stevena Cheeja. Ovo je peti put da Miranda krasi cover australskog HB-a, na kojem se premijerno pojavila još 2009. godine.

"Obožavam dobre salate s mladim špinatom, avokadom, halloumi sirom, krastavcima i bademima te orahovim uljem. To je zbilja ukusno, a usto volim ribu s roštilja i neki slatki krumpir", otkrila je svojevremeno Miranda magični meni koji je dobrim dijelom zaslužan za fantastičnu figuru kojom se pohvalila na naslovnici Harper's Bazaara.

VIŠE O TEMAMAMiranda KerrHarpers BazaarSteven Chee
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se