Jedna od najljepših haljina sezone, a ni sandale nisu 'za baciti'!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.07.2017.

108

Zagreb street style | Foto: Zibar / CroModa

Zagreb street style | Foto: Zibar / CroModa

Haljina otvorenih ramena sa izvezenim cvjetnim motivima slijedi dva velika ovoljetna trenda, a dobro ide i uz trendovske dodatke u boji strasti

Špica nam nije ostala dužna ovog ljeta, dala nam je doslovno sve od sebe, a iza modnog spektakla u kojem uživamo već mjesecima stoje modno osviještene Zagrepčanke koje nam iz tjedna u tjedan pokazuju kako nositi najveće proljetne i ljetne trendove. Kako su temperature porasle, tako je krenula i revija preslatkih ljetnih haljina, a najviše pažnje privlačile su (i još uvijek privlače!) one otvorenih ramena.

Jedna takva, u ljeti uvijek aktualnoj svijetloplavoj boji, "ugurala" se u krug najzanimljivijih zagrebačkih kreacija tjedna. Ova fashionistica odabrala je efektnu haljinu koja slijedi dva velika trenda sezone (uz otvorena ramena, tu su i izvezeni cvjetni motivi), a njenu ljepotu dodatno je naglasila smjelim odabirom obuće i modnih dodataka. Srpanj prolazi u boji strasti, pa su i ovu kombinaciju zaokružile crvene sandale te trendovska torbica, također u boji strasti.

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Vama prepuštamo zadnju riječ - je li ovaj styling pogodak ili promašaj?


VIŠE O TEMAMAstreet stylehaljine otvorenih ramenaZagrepčanke
Povezano