Jean Paul Gaultier x André: Bočice mirisa u novim kreacijama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.07.2018.

1

Le Mâle Eau Fraîche

Le Mâle Eau Fraîche

Eaux Fraîches iz radionice Jean Paul Gaultiera predstavljaju pravi olfaktivni pregled suvremene kulture, a ove godine otkrivaju umjetničku scenu

Kako bi istražio Gaultierove simbole, pozvan je umjetnik André Saraiva. Ukratko, nakon prethodnih JPG Eaux Fraîches edicija posvećenih modernim ikonama (Betty Boop, Popeye, Wonderwoman i Superman) sada je na redu umjetnik André Saraive da odjene bočice mirisa u "nove kreacije"!

Fantastična suradnja između Jeana Paula Gaultiera - uvijek tako velikodušan, senzualan i spreman za zabavu - i André Saraive poznatog po umjetničkom pristupu, jako zabavan i vrlo slobodan. Obojica su odrasli u Parizu, oboje govore francuski, ali i jedan i drugi su, također, međunarodni umjetnici s odličnim smislom za humor.

Le Mâle Eau Fraîche

Le Mâle Eau Fraîche

Le Mâle Eau Fraîche

Orijentalni fougère. Soupline akord koji mu daje čistoću i svježinu obogaćen je notama tonke, sandalove i vanilije. Kreaciju potpisuje Nathalie Gracia-Cetto.

Classique Eau Fraîche

Vodeno-orijentalni miris. Neobični spoj bijelog cvijeća, đumbira, šećerne trske, sorbeta od limuna, vanilije i mošusa, koju je stvorila Daphne Bugey.


VIŠE O TEMAMADaphne Bugeyženski mirisiNathalie Gracia-CettoJean Paul GaultierAndre Saraiva
Povezano