Jean Paul Gaultier, Swarovski & Högl: Cipele koje oduzimaju dah!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.03.2017.

102

Jean Paul Gaultier x Swarovski x Högl

Jean Paul Gaultier x Swarovski x Högl

Jean Paul Gaultier, Swarovski i Högl stvorili su pravu proljetnu modnu poslasticu za poklonice vrhunske obuće

Koja žena ne bi poželjela pravi dizajnerski primjerak, kao stvoren za svaku modnu kombinaciju i tako udoban da se u njemu s lakoćom može hodati cijeli dan? Högl je polucipelom metalnog odsjaja i s potpeticama ukrašenim dizajnerskim kristalima stvorio ekskluzivni primjerak za sve poklonice vrhunske obuće. Čarobne kristale "Kaputt" koji krase potpetice za Swarovski je dizajnirao Jean Paul Gaultier.

L'enfant terrible svjetske mode, vječiti revolucionar i „razbijač“ standardnog i tradicionalnog, Jean Paul Gaultier je odlučio intervenirati u savršenstvo Swarovski kristala. Godinu dana je trajala suradnja modnog vizionara i elitnog brenda koji svoju stoljetnu tradiciju temelji na perfekciji simetrije, a rezultat su jedinstveni kristali „Kaputt“.

Savršeno nesavršeni – najbolji je opis ovih čudesnih kristala koji su zasigurno najradikalnija inovacija u svjetlucavom carstvu kuće Swarovski, a sada su dostupni na luksuznom modelu polucipela koje Högl ponosno ističe u svojoj kolekciji proljeće/ljeto 2017.


VIŠE O TEMAMAcipeleJean Paul GaultierSwarovskiHogl Shoe Fashionženska obuća
Povezano