Je li Severina pogodila odabirom obuće i torbicom?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2023.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Proslava desetog Angelore Centra okupila je brojne poznate face s domaće scene, a najveću pažnju na ovom slavljenićkom eventu privukla je - Severina

Angelore Centar je mjesto na kojem je svaka klijentica zadovoljna kao i prvog dana, a prvi dan je bio prije velikih deset godina kada je Lorena Rušin pokrenula svoju viziju. Već 10 godina, Angelore Centar prepoznat je kao vodeće mjesto u području mikropigmentacije obrva i eyelinera, a eksperti su definitivno kada je riječ o trajnoj šminki usana, za koju garantiraju preporuke brojnih poznatih osoba.

Ne treba stoga čuditi da je proslava desetog rođendana Angelore Centra, koja se održala sinoć u Zagrebu, okupila brojne poznate dame s hrvatske scene, između ostalih i Severinu, koja je - očekivano - privukla najviše pozornosti.

Severina ove sezone obožava crne lookove, i sinoć je zasjala je u jednojn nepogrešivoj crnoj haljini, a kombinirala ju je s bijelim cipelama i glamuroznom, upečatljivom zelenom torbicom. Vi prosudite je li pogodila s ovim izdanjem!


VIŠE O TEMAMASeverinaAngelore Centar
Povezano