Je li Renata Sopek pogodila sa suknjom i sandalama?

Piše: CroModa, Foto: Bojan Zibar
Objavljeno 28.04.2017.

47

Sinoć je u kinu Kaptol Boutique Cinema By CineStar održana posebna projekcija filma 'Kralj Arthur: Legenda o maču', a najveću pažnju privukla je Renata Sopek

Renata Sopek | Foto: Bojan Zibar

Renata Sopek | Foto: Bojan Zibar

Akcijska avantura redatelja Guya Ritchieja privukla je veliki broj poznatih osoba iz hrvatskog javnog života, pa su tako na premijeri bili nazočni Renata Sopek, Mirjana Mikulec, Damir Kedžo i Jelena Žnidarić Zsa Zsa, Kristina Krepela, Dean Pelić  te Vitezovi Zelingradski, koji su se sjajno uklopili u ovu starovjekovnu vitešku priču.
Film prati priču mladog Arthura, koji nakon što mu otac bude ubijen, a zli stric Vortigern nasilno preuzme krunu, izgubi nasljeđe te se nađe na nemilost mračnih ulica grada. Život mu se u potpunosti promijeni kada izvuče mač Excalibur iz kamena i sazna pravu istinu o svome porijeklu. Arthur uz pomoć prijatelja kreće u epsku bitku za povratak prijestolja i najslavniji mač u povijesti. Redatelj Guy Ritchie ('The Man from U.N.C.L.E.,' 'RocknRolla', oba nastavka o Sherlock Holmesu) unio je u ovu poznatu vitešku priču elemente magije i fantazije, kao i svoj dinamični stil režije, u kojem se izmjenjuju ubrzani kadrovi, brzi dijalozi i sjajni soundtrack. Glavna uloga pripala je Charlie Hunnamu, koji je široj publici poznat po ulozi u hvaljenoj seriji 'Sinovi Anarhije'. Britanski glumac Jude Law pojavljuje se u ulozi njegovog strica Vortigerna, a Eric Bana glumi Arthurovog oca.
'Kralj Arthur: Legenda o maču' u distribuciji Blitza kreće s kino prikazivanjem u svim CineStar kinima 11. svibnja, i to u najboljim formatima REALD 3D  i 4DX, a ulaznice se mogu kupiti na blagajnama CineStara.

VIŠE O TEMAMARenata SopekKaptol Boutique CinemaMirjana MikulecDamir KedžoDean PelićJelena Žnidarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se