Je li ovo najšik Mango haljina za proljeće? Cure su lude za njom!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.02.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Jedna totalno chic party haljina mnoge je ovih dana namamila u Mango. Začinjena je kravatom, ukrasnom mašnom i kopčom s efektom dragog kamena.

Od proljeća nas u kalendarskom smislu dijeli manje od mjesec dana, a klimatološki - vrlo vjerojatno samo još jedan hladni val koji treba nekako izgurati. I onda spektakl može početi! A od nove sezone, sudeći po najavama, trendovima i lookbookovima, očekujemo ništa manje od pravog modnog spektakla.

Na tom je tragu i nova kolekcija mnogima omiljenog Manga koja vrvi nekim novim bojama, materijalima i uzorcima. Kad je riječ o materijalima, treba naglasiti da će saten igrati značajnu ulogu, posebno u kategoriji haljina. A jedna satenska haljina izdvaja se iz nove Mangove kolekcije. Već se 'ugurala' i na listu bestselera u veljači, posebna je, zavodljiva i totalno chic.

Satenska haljina s kravatom stiže u nepogrešivom crnom izdanju i bit će savršen izbor za partijanje i malo posebnije prigode. U znaku je okruglog ovratnika i vezanja straga, a začinjena je romantičnim dizajnerskim rješenjima: kopčom s efektom dragog kamena i neodoljivom ukrasnom mašnom.

Mango

Mango

Haljina je dio Mangove kolekcije za zabave i događanja, a dostupna je po cijeni od 79,99 eura (602,68 kn). Mi lajkamo, a vi?


VIŠE O TEMAMAMangohaljineparty haljinekratke haljinesatenske haljinehaljine za izlaske
Povezano