Je li ovo najglamuroznija haljina sezone (i vrijedi li 45.000 kuna)?

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 19.12.2017.

7

Haljina by Tom Ford | Foto: Net-a-porter

Haljina by Tom Ford | Foto: Net-a-porter

Ovu nepodnošljivo glamuroznu i blještavu kreaciju dizajnerski potpisuje jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera, legendarni Tom Ford

Svaka haljina iz visokog cjenovnog razreda posebna je priča, mnogi će reći da niti jedna kreacija ne vrijedi "te novce", ali činjenica je da neke od najskupljih kreacija ekspresno nestanu sa stvarnih i virtualnih polica elitnih trgovina i online shopova. Stvar prestiža, estetike ili stila - o tome nećemo na ovom mjestu. Idemo pogledati jednu kreaciju koja je privukla veliku pažnju svjetskih trendseterica i fashionistica.

Glamuroznu haljinu dizajnirao je Tom Ford, proslavljeni dizajner čije kreacije na crvenim tepisima nose neke od najpoznatijih žena svijeta, poput Julianne Moore, Amy Adams i Marthe Hunt. Ova zavodljiva haljina osvaja sjajem ružičastog zlata, ali i paprenom cijenom od 5.990 eura, ili govoreći jezikom naše valute - nešto više od 45 tisuća kuna.

Foto: Net-a-porter

Foto: Net-a-porter

Ako ništa drugo, dobra inspiracija za pronalazak bar po ideji srodne, uvjetno govoreći slične, ali nekih stotinjak puta jeftinije haljine u nekoj od sveprisutnih high-street trgovina.


VIŠE O TEMAMAhaljineTom Fordvečernje haljinehaljine na jedno rame
Povezano