Je li ovo look mjeseca? Od tenisica do balonera, sve je WOW

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na prošlosubotnjoj špici vidjeli smo jednu od (dosad) najljepših ovojesenskih kombinacija. Pravi listopadski styling s komadima tipičnim za ovo doba godine, i sve to posloženo - bez greške!

Prvi dio listopada bio je više nego uzbudljiv na zagrebačkim ulicama, iza nas su dvije špice prepune fantastičnih kombinacija koje su nam otkrile sve o jeseni, ali i koje su odškrinule vrata nadolazeće zime. Vidjeli smo niz dobrih stylinga, a ovaj definitivno ide u krug najboljih.

Ova je ljepotica složila savršenu listopadsku kombinaciju, i to bez nekih tendencioznih,'vrištećih' komada. Odlučila se za klasike tako tipične za ovo doba godine. I nije pogriješila.

Bež baloner definitivno je klasik nad klasicima, a ona ga je kombinirala s bijelim topom i jednostavnim, svijetlim trapericama, dok je look zaokružila superpopularnim modelom Nike tenisica i predimenzioniranim sunčanim naočalama.


Modni sastojci ove priče su, dakle, jednostavni i svima dostupni, a cijeli styling opet ima taj toliko traženi WOW faktor. Od nas - čista desetka!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankebaloneri
Povezano