Je li ovo jedna od najljepših haljina ljeta 2023. na špici?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 07.08.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Čini se da nam se nakon kišnog 'breaka' opet vraća ono pravo ljeto, a mi ga pozdravljamo jednom od najljepših haljina koje smo na špici vidjeli u srpnju 2023.

Špica je, kao i uvijek u ovo doba godine, malo zastala zbog loših vremenskih uvjeta, ali i u iščekivanju povratka zagrebačkih ljepotica s mora. Mi, željni dobre mode, u međuvremenu crpimo dobre modne ideje sa srpanjskih subotnjih špica, a u prvom su planu i dalje čarobne ljetne haljine.

Uživamo u lepršavim materijalima i smjelim bojama, a za jedan od najljepših modela koje smo vidjeli u posljednjih nekoliko tjedana pobrinula se ova besprijekorno odjevena Zagrepčanka koja je definitivno došla do dobitne modne formule za ljeto 2023.

Baš sve je na mjestu, ali nama (i sudeći po Instagramu - ne samo nama) se najviše dopala njena divna, lagana, prozračna, iznad svega ženstvena haljina dugih rukava nadahnuta stilom košulje te s vezanjem u struku. Savršen je ljetni komad, a u ovoj kombinaciji boja krade sve poglede. Kombinacija je upotpunjena serijom standardnih modnih dodataka, od torbe s prepoznatljivim uzorkom do trendi sunčanih naočala.


Još jednu podjednako lijepu i zanimljivu haljinu na špici je odjenula savršeno dotjerana prijateljica naše modne junakinje. Koji od ova dva looka vam je bolji?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano