Je li ova lijepa Zagrepčanka pogodila s čizmama i kaputom?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Koliko god se proljeće osjetilo na svakom koraku, zima još nije gotova! A sa stare dobre zagrebačke špice stiže nam još jedan dobar spoj toplog kaputa i trendi čizama.

Topli dani u veljači samo dodatno pojačavaju želju za proljećem, što u kombinaciji s novosezonskim novitetima na policama popularnih modnih brendova zimu u potpunosti gura u drugi plan. No, koliko god mi  željeli suprotno, aktualna sezona još uvijek nije gotova.

I špica miriše na proljeće, i već na njoj možemo vidjeti nešto lepršavije komade, ali oni tipični zimski klasici još uvijek su u prvom planu. Naš objektiv tako je ulovio još jedan dobar spoj toplog kaputa i trendi čizama.

Kaput u svijetlosmeđem izdanju upotpunjen krznom tako se našao u kombinaciji s kožnim čizmama s potpeticom u kompatibilnoj nijansi; i sve to usklađeno je sa svijetlim trapericama visokog struka i bijelom dolčevitom - komadom koji je u ovoj sezoni odigrao zapaženu modnu ulogu. Atraktivne sunčane naočale došle su kao savršena 'točka na i' ovom kasnozimskom izdanju.

Što vi kažete na ovaj styling?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano