Je li Judita Franković pogodila s čizmama i suknjom?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.10.2022.

0

Foto: Sven Ćustović

Foto: Sven Ćustović

Otvorenje festivala DA2 privuklo je brojne poznate osobe, a nas je, naravno, najviše zanimala modna komponenta gošći na eventu otvorenja

Sinoć je u zagrebačkoj Uraniji, u društvu brojnih ljubitelja umjetnosti, arhitekture i dizajna svečano otvoren četvrti DA2 – Zagreb Design, Art & Architecture Film Festival, festival koji je već četvrtu godinu zaredom platforma koja ujedinjuje umjetničke svjetove i stvara zajednički prostor kreativnog djelovanja. Do 29. listopada u Zagrebačkoj Uraniji imate priliku pogledati čak devet ekskluzivnih i premijernih projekcija filmova koji se bave prostorom, vremenom i ljudima, a koji će vas inspirirati, nasmijati, rasplakati i navesti kako na  razmišljanje, tako i na sanjarenje.
Otvorenje festivala DA2 privuklo je brojne poznate osobe, a nas je, naravno, najviše zanimala modna komponenta gošći na eventu otvorenja.
Ulovili smo Juditu Franković Brdar koja je složila svoj savršeni jesenski styling. Odlučila se za karirane komade, laganu dolčevitu i kožne čizme do koljena koje nam djeluju kao pun pogodak.

Što vi kažete na odabir suknje i čizama?

VIŠE O TEMAMADA2 – Zagreb DesignArt & Architecture Film FestivalJudita Franković
Povezano