Jason Wu: Jesen/zima 2009.

Piše: CroModa.com (Foto: Style.com)
Objavljeno 01.04.2009.

0

Profesionalni status Jasona Wua, dizajnera s njujorškog Manhattana, naglo se promijenio nakon što se na popisu njegovih klijentica našla i Michelle Obama. Jason je inače rođen na Taiwanu, a prije dolaska u New York živio je u Kanadi. Svoju prvu kompletnu kolekciju predstavio je 2006. godine.

Jason Wu (Foto: Zoozoom.com)

Jason Wu (Foto: Zoozoom.com)

Profesionalni status Jasona Wua, dizajnera s njujorškog Manhattana, naglo se promijenio nakon što se na popisu njegovih klijentica našla i Michelle Obama. Jason je inače rođen na Taiwanu, a prije dolaska u New York živio je u Kanadi. Svoju prvu kompletnu kolekciju predstavio je 2006. godine. 2008. je osvojio značajnu nagradu Fashion Group International's Rising Star, a iste je godine bio nominiran i za nagradu Vogue Fashion Fund. Osim suprgue američkog predsjednika, njegove kreacije vole i Ivana Trump, January Jones i Amber Valletta. Donosimo vam galeriju fotografija s kolekcijom za proljeće/ljeto 2009.

{gallery}zp0910/jasonwuq{/gallery}

Poveznice: Jason Wu, Michelle Obama, Ivana Trump, Manhattan, Fashion Fund
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se