Jamnica traži ime za svoje novo piće

Piše: CroModa.com
Objavljeno 07.07.2010.

0

Uključite se u nagradni natječaj koji traje od 1.7. do 15.9.2010., smislite ime novim pićima inspiriranim ritmovima i aromama Brazila

Uključite se u nagradni natječaj koji traje od 1.7. do 15.9.2010., smislite ime novim pićima inspiriranim ritmovima i aromama Brazila

Jamnica

Jamnica

Netko bi se bunio da mu se novčanik u ova krizna vremena “podeblja" za 50 000 kuna? Genijalno i ostvarivo! Uz malo kreativnosti i osvježenje iz Jamnice - nove gazirane bezalkoholne osvježavajuće napitke Guarana i Orange – moguće  je osvojiti “jackpot". Uključite se u nagradni natječaj koji traje od 1.7. do 15.9.2010., smislite ime novim pićima inspiriranim ritmovima i aromama Brazila i ne zaboravite poslati SMS jer najbolji prijedlog osvaja “brdo love".

Napitci su proizvedeni na bazi gazirane prirodne mineralne vode i sadrže čak 50% manje šećera u odnosu na ostale gazirane napitke te su idealno ljetno osvježenje za plažu i najbolji provod po noći.

Guarana je  biljka porijeklom iz Brazila koja prirodno poboljšava koncentraciju, a guaranin koji sadrži postupno podiže razinu energije u tijelu, te ima dugotrajno stimulativno djelovanje, stoga nije čudno što su baš u Brazilu najbolji „tulumi" na kojima se pleše cijelu noć. Poznata po svom neodoljivom slatkastom okusu, naranča je jedna od najpoznatijih voćki na svijetu, osobito u Brazilu, najvećem proizvođaču ovog sočnog okusa.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se