Jakna sezone u režiji Zare komad je koji svi žele u ormaru

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.01.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Kratke dvostrane jakne nadahnute motorističkim stilom jedan su od najvećih modnih hitova u prvim danima 2024. godine, a jedan dobar primjerak pažnju privlači u Zarinim trgovinama

Zakoračili smo u 2024. godinu, a ovih će nam dana, konačno, bar ako je vjerovati prognozama, stići i ona prava zima, okovana minusom, ponegdje i snijegom. Drugim riječima, sezona tek počinje, a blagi 'refresh' garderobe koji će nam udahnuti novu dozu modne energije zvuči kao logičan potez.

A ako tražite komade koji će totalno podići i osvježiti vaše zimske modne 'sheme', razmislite o jednom od najvećih hitova u prvim danima 2024. godine. Govorimo o kratkim dvostranim jaknama od umjetne kože, nadahnutim motorističkim stilom, koje vode jednu od glavnih riječi na policama skoro svih high-stret trgovina.

Zara

Zara

Jedna takva jakna pažnju privlači i u Zarinim trgovinama. Dvostrana kratka jakna s apliciranim petljama i metalnim kopčama na ovratniku upotpunjena je kontrastnim porubima i podstavom od umjetnog janjećeg runa te pojasom na donjem rubu, a u Zarinim je dućanima dostupna po cijeni od 59,95 eura.

Foto: Zara

Foto: Zara

Pa, ako tražite jaknu koja slijedi jedan od najvećih trendova sezone, rješenje je pred vama!


VIŠE O TEMAMAkožne jaknezimske jakneženske jakneZaramotorističke jaknedvostrane jakne
Povezano