Jadranska riba za Veliki tjedan u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.04.2020.

0

Bota šare

Bota šare

Velikim dijelom smo se priviknuli na njih, iako bismo zasigurno u Velikom tjednu rado uživali u domaćim specijalitetima

Posljednjih tjedana živimo u novim okolnostima. Velikim dijelom smo se priviknuli na njih, iako bismo zasigurno u Velikom tjednu rado uživali u domaćim specijalitetima.
Na radost brojnih Zagrepčana, restoran Bota Šare u ovom će tjednu dostavljati svježu jadransku ribu, kamenice i ostale domaće specijalitete. Riba ulovljena brodovima obitelji Šare, izravno će se dostavljati u zagrebački restoran, koji će uz najstrože higijenske mjere pripremati delicije koje volimo u uskrsnom tjednu.
Jela i servis dostave pripremaju se prema preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite. Brojni dalmatinski riblji i mesni specijaliteti već za kratko vrijeme mogu biti u našem domu. Predjela poput salate od hobotnice, brojne delicije od ulovljene divlje ribe, sushi, mesna jela kao i dnevne marende, po kojima je zagrebačka Bota poznata, dostupni su svakog dana za dostavu.

Bota šare

Bota šare

Mediteranska prehrana itekako je preporuka nutricionista u ovo vrijeme, a vjerujemo kako će nas okus Jadrana na blagdanskom stolu sigurno razveseliti.

Dostava Bota Šare tel. 01/231 6745 ili 091/175 4485.

VIŠE O TEMAMABota Šarerestorani u Zagreburiblji restoraniJadranska ribakamenicahobotnicasushidostava hrane
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se