Izvrsni kaputi Ivane Popović, jako dobra Natalija Smogor!

Piše: Ana Belić, Zagreb
Objavljeno 25.11.2012.

7

Ada Zanditon na pisti Zagreb Fashion Weeka

Ada Zanditon na pisti Zagreb Fashion Weeka

Posljednja revijalna večer Dreft Fashion Weeka za proljeće/ljeto 2013. donijela je nekoliko uspjelih i zaokruženih revija

Posljednji dan Dreft Fashion Weeka Zagreb za proljeće/ljeto 2013. otvorila je Iva Karačić. Njena kolekcija obiluje lijepim haljinama i tunikama u boji koralja i tamnoplavoj. Nosivost i asimetrija glavne su karakteristike kolekcije koja bi lako mogla naći svoje poklonike među ženama koje se žele odjećati ugodno i izgledati ženstveno.

Iggyjevi kupaći kostimi i lepršave haljine

Novu kolekciju Iggyja Popovića mogli bismo podijeliti na dva djela - prvi dio sastojao se od kupaćih kostima sa zanimljivim izrezima, drugi je bio u znaku dugih lepršavih haljina. Kolekciju kao cjelinu u najkraćem možemo opisati kao izrazito ženstvenu priču u crnoj boji s plavim detaljima. Sasvim solidno.

Završna večer Dreft Fashion Weeka

Završna večer Dreft Fashion Weeka

Jako dobra muška kolekcija Natalije Smogor

Natalija Smogor svoju je proljetnu kolekciju posvetila ni više ni manje nego Jamesu Bondu! Od glazbe na početku, do finih odjela, njena posveta dala se jako čitati u svakom trenutku revije. Jako dobra muška kolekcija, s jedne strane klasična, s druge hrabra i označena upečatljivim detaljima poput lanaca i šljokica.

Dašak Londona u režiji Ade Zanditon

Dizajnerica iz Londona, Ada Zanditon, predstavila je Zagrebu arsenal modnih komada za samouvjerenu ženu koja, uvijek smjelu i elegantnu. Kolekcija nazvana "Tigress'" nadahnuta je prekrasnim prugama i bojama gospodina tigra, a dominiraju haljine i kompletići koji se sastoje od 'cropped' topova i kratkih hlačica ili suknje.

Bogatstvo materijala Ane Kujundžić

Ana Kujundžić ostavila je, prije svega, umjetnički dojam. Prevladavaju raznoliki i maštoviti uzorci, printevi, teksture, boje, te se stječe dojam bogatstva materijala. Brojne našivene trakice na gotovo svakom komadu samo pridonose tom utisku.

Fantastični kaputi Ivane Popović

Posljednju reviju na Fashion Weeku Zagreb za proljeće 2013. imala je Ivana Popović, koja je kraj začinila malim erotskim performansom. Ivanine kolekcije i rad ili volite ili ne volite, obično nema sredine. Njen dizajn je vrlo specifičan i definitivno nije za svakoga, no ima ona publiku koja sve to zna prepoznati. Osim standardno kvalitetnih materijala, ovaj put oduševila nas je hrpom fantastičnih kaputa koji bi se uklopili u razne stilove.


VIŠE O TEMAMADreft Fashion WeekZagreb Fashion WeekIvana PopovićAna KujundžićAda ZanditonNatalija SmogorIggy PopovićIva Karačić
Povezano