Izložba posvećena Rolex Submarineru do 27. studenog u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.11.2017.

2

Izložba posvećena Rolex Submarineru u Draguljarnici Malalan

Izložba posvećena Rolex Submarineru u Draguljarnici Malalan

Draguljarnica Malalan i Rolex pozivaju vas na jedinstvenu izložbu kojom se istražuje svijet sata Oyster Perpetual Submariner, prvog ronilačkog sata vodootpornog do dubine od 100 metara

Tragom nevjerojatne povijesti ovoga sata, od njegova nastanka 1953., počevši od ranih dana ronjenja pa do naših dana, izložba o Submarineru održat će se prvi put u Hrvatskoj, ekskluzivno u Draguljarnici Malalan od 13. do 27. studenoga 2017.
Kroz panoe i interaktivne zaslone prikazane u strukturi za koju inspiracija dolazi iz članaka narukvice Rolex Oyster, izložba o Submarineru priča o tome kako se slavni ronilački sat razvijao tijekom godina. Objašnjavaju se brojne inovacije koje su bile potrebne kako bi sat postao potpuno vodootporan, otporan na udarce te opremljen funkcijama nužnima za podvodna istraživanja.
Posjetitelji će također saznati kako je, s vremenom, Submariner postao amblematski sat i na kopnu, podjednako kao pod morem.

Rolex Submariner - arhetip ronilačkog sata

Sve o Submarineru na izložbi u Zagrebu

Sve o Submarineru na izložbi u Zagrebu

Rolex je dizajnirao Submariner tako da bude potpuno čvrst i pouzdan alat. Njegove tehničke značajke i funkcije razvijene su kako bi zadovoljile praktične potrebe profesionalnih ronioca. Inovacije koje je Rolex unio u Submariner pridonijet će kasnije postavljanju međunarodnih standarda. Submariner je danas i dalje vodeći model među ronilačkim satovima.

Odmah prepoznatljiv, Rolex Submariner ima takvu „karizmu” da se njegova privlačnost proširila daleko izvan morskog svijeta. Zahvaljujući svom kultnom dizajnu, koji proizlazi izravno iz njegovih originalnih funkcija, postao je referentnim mjerilom urarskog stila.

Izložba Sumbariner divna je prilika za otkrivanje povijesti sata koji je nastao kao profesionalan alat, a koji je potom s lakoćom iz mora prešao na kopno i postao uistinu jedinstven sat.

VIŠE O TEMAMAmodne izložbesatoviRolexDraguljarnica Malalanronilački satoviRolex Oyster Perpetual Submariner
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se