Izgledajte svježe i njegovano: 5 savjeta za blistavu ljepotu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.09.2010.

0

Ilustracija | Foto: Clarins

Ilustracija | Foto: Clarins

Ujutro prije posla, fakulteta, škole ili trčanja po gradu vjerojatno izgledate savršeno, svježe i njegovano. Ipak, takav izgled treba zadržati do kraja dana. A kako? Evo nekoliko savjeta.

1. Bezalkoholni losion

Prije nego nanesete šminku očistite lice losionom. Ipak, pripazite da to bude losion bez alkohola jer takav neće isušivati kožu. S bezalkoholnim losionom lice će zadržati vlagu i svježinu cijeli dan.

2. Tonirana krema

Umjesto ponekad teškog tekućeg pudera na lice nanesite toniranu kremu. Ona je prikladnija za dnevne obveze, a i nije previše upadljiva. Također ćete izbjeći neugledni izgled koji se ponekad dogodi nakon što cijeli dan na licu nosite velike količine tekućeg pudera.

3. Puder u prahu

Nakon tonirane kreme sve zagladite s puderom u prahu. Ako se tijekom dana na pojedinim mjestima počnete sjajiti, najbolje je da puder u prahu nosite u torbici pa se možete lako popraviti.

4. Termalna voda

Osvježenje iz bočice je blagodat posebice ako dan provodite u zagušljivom prostoru. Dat će vam snage za nastavak dana, a i bar na trenutak ćete moći zamisliti kako stojite uz obalu gdje vas zapljuskuju vali.

5. Voda

Koža treba H20, zato pijte i pritom dišite duboko, izgledat ćete blistavo i svježe.

she.hr

VIŠE O TEMAMAtermalna vodapuder u prahunjega licatonirana kremabezalkoholni losion
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se