IZAKOVA donosi denim kolekciju 'Memoriae'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2024.

0

Foto: Artur Berek @arturberek

Foto: Artur Berek @arturberek

Kroz svaki komad odjeće, osjeća se dodir vječnosti i ljepote koja se krije u sjećanjima, dok će istovremeno doživjeti eleganciju i udobnost materijala trapera

Uz bljesak sunčevih zraka odbijenih od snježnih vrhova Alpa, svjetlucanje kristalno čistih jezerskih voda i miris svježeg planinskog zraka, dolazi nam najnovija IZAKOVA denim kolekcija pod imenom "Memoriae". Ova kolekcija ne samo da oživljava duh trapera, već i vodi na putovanje kroz sjećanja prožeta elegancijom i ljepotom planinskog resorta St. Moritz u Švicarskoj.

Svaka kreacija u ovoj kolekciji nosi u sebi dio te vječnosti koja obilježava materijal trapera. Denim je ne samo tkanina, već i svjedok vremena, a u „Memoriae“ kolekciji postaje simbol trajnosti i ljepote sjećanja, simbol vječne elegancije i slobode. Svojom čvrstoćom i izdržljivošću, denim ne samo da odražava stil, već i priča priče. Izabravši denim kao materijal za ovu kolekciju, brend je poslao snažnu poruku o vječnosti, izdržljivosti i autentičnosti. Prepoznatljiv kao materijal koji ne blijedi s godinama, već postaje sve bogatiji i šarmantniji, baš kao i sjećanja koja čuva u svom vlaknu. Ova kolekcija nije samo odjeća, već priča koja se isprepliće s emocijama, doživljajima i trenucima koji su obilježili život osnivačice brenda Izabel Kovačić.

St. Moritz, prekrasno i luksuzno skijalište u srcu Švicarskih Alpa, nije slučajno odabrano mjesto za inspiraciju ove kolekcije. To je mjesto koje nosi one prve emocije za osnivačicu, jer je upravo ovdje provela djetinjstvo.

Styling: Pawel Jastek @paweljastak

Styling: Pawel Jastek @paweljastak

Kroz svoj brend, Izabel nije samo stvorila odjeću, već je stvorila platformu za izražavanje priča, emocija i sjećanja. Brend IZAKOVA lansiran je u prosincu 2023. i već sad je miljenik ženske populacije. „Memoriae“ denim kolekcija predstavlja spoj vječnosti i prvih koraka koje je osnivačica brenda, Izabel započela u gradiću Chur, smještenom podno alpskih planinskih lanaca. Uz svoju najveću inspiraciju i podršku sestre Ivane, s kojom je 2015. pokrenula dječji brend organske odjeće lunilou, Izabel je kroz ovu kolekciju spojila svoju strast prema modi s dubokim sjećanjima i iskustvima koje je započela u ovom malenom mjestu.

Svaki kadar kampanje nosi u sebi atmosferu tog magičnog mjesta, dok se svaki komad odjeće uklapa u priču koja govori o sjećanjima, ljepoti i vječnosti. Kolekcija, koju prati materijal trapera, pokrila je beskompromisni stil žena koje njeguju kvalitetu prije kvantitete i vjeruju kako se isplati uložiti u dobar komad koji postaje „vintage“ i prenosiv je generacijama. Tako je u „Memoriae“ denim kolekciji prisutno od hlača, suknje, haljine, sakoa i jakne, do denim „accessories“ kao neophodnih dnevnih detalja.

Make up: Avia Solomon @vivis_makeup

Make up: Avia Solomon @vivis_makeup

"Memoriae" denim kolekcija nije samo modni izričaj, već poziv na putovanje kroz prošlost, kroz sjećanja i emocije. Kroz svaki komad odjeće, osjeća se dodir vječnosti i ljepote koja se krije u sjećanjima, dok će istovremeno doživjeti eleganciju i udobnost materijala trapera.

Već skoro deset godina od kako se rodila njihova želja za promjenama u svijetu mode, Izabel i njena sestra Ivana s ljubavlju i strašću vode brend lunilou koji je postao simbol, ne samo u našoj regiji, već i izvan nje.


VIŠE O TEMAMAIzabel KovačićIZAKOVAhrvatska modatraperdenim
Povezano