Iz Reeboka stižu nove tenisice za najzahtjevnije treninge

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.02.2020.

0

Reebok HIIT TR

Reebok HIIT TR

Reebok se ovom tenisicom fokusirao na bolju pokretljivost stopala osiguravajući dobro prianjanje potplata i znatno bolju stabilnost

Uzimajući u obzir da je trening visokog intenziteta (High-Intensity Interval Training) postao jedan od atraktivnijih načina vježbanja, ne samo zbog povoljnog utjecaja na zdravlje već i na liniju, fitness brend Reebok je uz pomoć HIIT zajednice lansirao vrhunsku Reebok HIIT TR tenisicu.
Ova prestižna tenisica pruža sve što je potrebno za višesmjerno kretanje na različitim podlogama - bez obzira na to radite li čučanj, iskorak ili nešto gurate odnosno vučete.
Foto: Reebok

Foto: Reebok

Reebok HIIT TR daje vam apsolutno samopouzdanje da hrabro i bez imalo straha napadnete svoj trening. Također, idealne su i za druge zahtjevnije grupne treninge poput Les Mills Body Attack ili čak Body Combat treninga u kojima se moramo brzo kretati u različitim smjerovima.

Reebok HIIT TR

Reebok HIIT TR

Reebok se ovom tenisicom fokusirao na bolju pokretljivost stopala osiguravajući dobro prianjanje potplata i znatno bolju stabilnost zahvaljujući potpornom okviru na prednjem dijelu stopala.

Foto: Reebok

Foto: Reebok

Nove Reebok HIIT TR tenisice dostupne su u maloprodajnoj mreži Reebok partnera Intersport, po cijeni od 749 HRK.

VIŠE O TEMAMAtenisiceReeboksportske tenisiceReebok HIIT TR
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se