Iz Max Factora stiže Masterpiece 2 in 1 Lash WOW

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.02.2023.

0

Masterpiece 2 in 1 Lash WOW

Masterpiece 2 in 1 Lash WOW

Više ne morate raditi kompromise sa svojom novom maskarom. Jedan okret četkice i vaše trepavice imaju i dužinu i volumen, bez grudica i preslikavanja.

Iz Max Factora stiže najnovija inovacija, Masterpiece 2 in 1 Lash Wow maskara i najnoviji dodatak kolekciji Masterpiece maskara. Razvijena je tako da jednim okretanjem na jednom štapiću daje i volumen i dužinu,

Predstavlja odgovor na sva pitanja koja se postavljaju pri odabiru nove maskare. Jedinstvena četkica ima rotirajuću četkicu koja vam omogućuje stvaranje dva izgleda baš onakva kakva želite.

KORAK 1: povećava dužinu, razdvaja i produžuje trepavice
KORAK 2: maksimalno povećava volumen i podiže trepavice

Omogućuje vam ubrzanje dnevnih aktivnosti i savršena je za brzu transformaciju s posla u večernju toaletu. Produžuje trepavice jednim potezom, savršeno za svakodnevni izgled na poslu. U drugom koraku maskara će biti naglašena prekrasnim volumenom. Sve je vaš izbor.

Foto: Max Factor

Foto: Max Factor

Dugotrajna veganska formula s vitaminom E koja hrani vaše trepavice i prikladna je za osjetljive oči i korisnike kontaktnih leća.

Za ultra-preciznu liniju, naš novi Masterpiece Waterproof Matte Liquid Eyeliner savršen je izbor. Dugotrajna veganska formula otporna je na znoj, vlagu, preslikavanje, ljuštenje i blijeđenje te osigurava dugotrajan mat finiš.


VIŠE O TEMAMAtrepaviceMax Factormaskara
Povezano