Iz Lancômea nam stiže La vie est belle L’Extrait

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2023.

0

Foto: Lancôme

Foto: Lancôme

Izražavajući uvjerenje da je sreća pravo blago, Lancôme predstavlja interesantan mirisni novitet - parfemsku vodu La vie est belle L’Extrait

Snažan, ali nježan duet ruže i blijede perunike, pojačan dubinom akorda ouda i zarobljen u zlatnoj bočici. Preplavljen tajanstvenošću, ovaj luksuzni miris utjelovljuje ideju da je svaka prolazna sekunda sreće dragocjena. Moramo je prihvatiti. Maksimalno je iskoristiti. Njegovati je i podijeliti s drugima. Kao savršen dar za blagdane, ovo je kolekcionarsko izdanje poziv da slijedimo put zlatne kapljice i otkrijemo novi dragocjeni miris sreće.

La vie est belle L’Extrait, koji su osmislili majstori parfumeri Anne Flipo i Dominique Ropion, dvoje kreatora originalne parfemske vode iz 2012., stoji kao pionir u sagi. Izvrsniji nego prije, ovaj novi miris prvi je Lancômeov miris koji sadržava drvenastu peruniku. Izjava o luksuzu koju izgovara svaki pojedini sastojak u formuli. Olfaktivni prijevod zlatne sreće.

Vjeran cvjetnom gurmanskom potpisu mirisa La vie est belle, L'Extrait je reinterpretacija simbolične parfemske vode koja stvara sofisticirano i duboko senzualno olfaktivno iskustvo s nekim od najprofinjenijih sastojaka iz palete parfumera. Sveta smola olibanum ili akord tamjana u gornjim notama dodaje začinski zaokret legendarnom svježem i voćnom početku, miješajući bergamot i akord crvenog voća. U srcu kompozicije nalazi se esencija ruže koja oživljava buket, dok maslac blijede perunike naglašava njegovu sofisticiranost. Prvi put u La vie est belle, akord ouda mirisu donosi drveni potpis, ali i dubinu, bogatstvo i tajanstvenost u legendarni trag. Zadržavajući se kao topla, senzualna vibracija na koži, ova drvenasta faseta dočarava zadivljujuću ovisnost i daje neviđenu raskoš mirisu La vie est belle.

Najdragocjeniji La vie est belle miris ikad stvoren morao je imati najluksuzniju bočicu… Krajem ove godine za ovo će ograničeno izdanje legendaran kristalni osmijeh biti umočen u zlato. Simbolična bočica zrači toplom svjetlošću sve do vrha svojih svjetlucavih krila. Čini se kao da je zlatna kap prenijela Lancômeov kultni parfem iz mirisa u bočicu. Inovativnim postupkom koji zadržava prozirnost do bočice, uvijek otkriva njegov legendarni osmijeh odijevajući ga u zlato. Izvrsnost u svakom smislu.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiLancomeLancome La vie est belleženski parfemiAnne FlipoDominique Ropion
Povezano