Iz Berlina u Peti kupe stižu majstori hosuea

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2023.

0

Eddy Ramich. Foto: Peti kupe

Eddy Ramich. Foto: Peti kupe

Novi noćni vlak stiže na postaju u Trnjanskoj 5! Nachtzug je naziv novog programa koji u Peti Kupe dovodi uzbudljiva imena elektroničke glazbe s naglaskom na berlinsku scenu.

U prvom izdanju ovog petka, 3. ožujka dolazi Session Victim, dvojac koji šarmantno demonstrira nepoštivanje granica house glazbe te oslobađa neusporedivu energiju u svojim intenzivnim nastupima uživo i iza gramofona. Svoju energiju i strast Hauke Freer i Matthias Reiling pretvorili su u poznate nastupe uživo i DJ setove samo na vinilima.

U desetoj godini zajedničkog rada, počeli su objavljivati glazbu kao Session Victim u trenutku kad je izgledalo da vinil umire i da je prihvaćanje digitala jedini način da se održi karijera producenta.

Harmonične house zvukove širit će i Philippa, novozelandska DJ-ica kojoj je dom već 10 godina u Berlinu. Ondje je uronila u novi svijet u kojem je danju predavala na institutu za umjetnost i tehnologiju, a noću stvarala prekrasnu i jedinstvenu house glazbu. Njezina bezgranična glazbena znatiželja, neumorna predanost svom zanatu i sluh za plesni podij već 20 godina daju rezultate u DJ-anju i produciranju.

Program kurira Eddy Ramich, jedan od veterana domaće eklektične i house scene. Tvorac nekadašnjeg Kontrapunkta, jedne od najpopularnijih domaćih klupskih večeri, bogatu je karijeru posljednjih godina nastavio u Berlinu, no svoju energiju, bogato glazbeno znanje i posvećenost širi diljem svijeta. Eddy uvijek inzistira na svježini, istražuje nove struje u klupskoj glazbi i miješa stilove od čiste house i bass glazbe pa sve do najopskurnijeg jazza.

Ulaznice su dostupne na entrio.hr.


VIŠE O TEMAMASession VictimPhilippaEddy RamichPeti kupe
Povezano